Rüyada kefensiz cenaze görmek

Rüyada kefensiz cenaze görmek evlatlarından hayır bulacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefensiz cenaze gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına yorulur.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada kefensiz cenaze görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasını kefenle görmek günah işlemekten korunacağına, hayatından razı geleceğine alamet eder.

Rüyada kefen bezi görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenli görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, istenmeyen bir yolculuğa tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments