Rüyada kelepçe çıkarmak

Rüyada kelepçe çıkarmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe çıkarmak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kelepçe çıkarmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelepçeli birini görmek çok farklı bir kişi olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Rüyada babasını kelepçeli görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, ona kol kanat gereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments