Rüyada kelepçeli birini görmek

Rüyada kelepçeli birini görmek zarar edeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına rivayet eder.

Rüyada kelepçeli birini gördüyseniz:

  • İlerlemeyi sürdürmelisiniz.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek para kazanmaya başlayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçeli adam görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hanenizde bolluk olacağına işaret eder.

Rüyada başkasında kelepçe görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Rüyada kelepçe vurulmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçelenmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada kelepçe takmak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalettir.

Rüyada koluna kelepçe takmak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, planların tutmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments