Rüyada kelepçeyi çıkarmak

Rüyada kelepçeyi çıkarmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, helal rızık yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe çıkarmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kendi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis ve kelepçe görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments