Rüyada canlı keklik yakalamak

Rüyada canlı keklik yakalamak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada canlı keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Rüyada canlı keklik yakalamak mutlu günler yaşanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet eder.

Rüyada erkek keklik yakalamak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik yakalamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak haneden birinin ayrılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada dişi keklik yakalamak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada keklik ölüsü görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ticarette yol katedeceğine inanılır.

Rüyada keklik görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments