Rüyada keklik ve yavrularını görmek

Rüyada keklik ve yavrularını görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik ve yavrularını gördüyseniz:

  • İstenmeyen değişiklikler olmadan sorunlu bir ilişkinin tedavi edilmeye çalışmasında fayda var.

Rüyada yavru keklik görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada keklik yavrusu görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, istediği projeleri yapamayacağına tabir olunur.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada keklik sürüsü görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada keklik ve güvercin görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel keklik görmek kendisini eve kapatacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah keklik görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments