Rüyada yavru keklik görmek

Rüyada yavru keklik görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru keklik gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yavru keklik görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik yakalamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada dişi keklik görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Rüyada keklik ölüsü görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik tutmak rakiplerine karşı fark atacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments