Rüyada keklik yavrusu yakalamak

Rüyada keklik yavrusu yakalamak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak iş güç sahibi olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada dişi keklik yakalamak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işarettir.

Rüyada erkek keklik yakalamak dualarından hayır görmeyeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik yakalamak büyük başarıla kazanacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı keklik yakalamak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada keklik yavrusu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yavru keklik görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments