Rüyada erkek keklik görmek

Rüyada erkek keklik görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek keklik gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada erkek keklik yakalamak birçok iş fırsatı yakalanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada erkek keklik görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada keklik öldürmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz keklik görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada keklik avına gitmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru keklik görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalettir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kafeste keklik görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments