Rüyada keklik eti yemek

Rüyada keklik eti yemek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik eti yemek gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada keklik eti yemek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada keklik eti görmek istediği makama geleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Rüyada keklik yemek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik avlamak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada ölü keklik görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, tazeleneceğine işarettir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak önemli yerlere geleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada dişi keklik görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik öldürmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments