Rüyada siyah keklik görmek

Rüyada siyah keklik görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada siyah keklik gördüyseniz:

  • Başarınızı garantileyen belli konularda yardım almaktan kaçınmayın.

Rüyada siyah keklik görmek işlerin yolundan çıkacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru keklik görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Rüyada evde keklik görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ağzının tadının bozulacağına işarettir.

Rüyada keklik avladığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde keklik görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada keklik beslemek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi keklik görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü keklik görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments