Rüyada keklik eti görmek

Rüyada keklik eti görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada keklik eti gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada keklik eti görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada keklik eti yemek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada konuşan keklik görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kınalı keklik görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde keklik görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik sevmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik yuvası görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keklik yumurtası görmek hem çok mutlu olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments