Rüyada keklik ve yumurtasını görmek

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet eder.

Rüyada keklik yumurtası görmek huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik yumurta görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada keklik ölüsü görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru keklik görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayaline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş keklik görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik yakalamak memur ise terfi edeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek keklik yakalamak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments