Rüyada kafeste keklik görmek

Rüyada kafeste keklik görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, keyifli olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kafeste keklik gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Rüyada kafeste keklik görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik kafesi görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik kovalamak kendisinin de bu duruma kırılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada iki keklik görmek gururlandıracak işler yapacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşan keklik görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik kuşu görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada keklik eti yemek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik yumurta görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments