Rüyada keklik yuvası görmek

Rüyada keklik yuvası görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, refah düzeyinin artacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada keklik yuvası gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Rüyada keklik yuvası görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde keklik görmek kafasının sakinleşeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada keklik kesmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak yürek yakan biri haline geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru keklik görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada keklik kuşu görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş keklik görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments