Rüyada dişi keklik yakalamak

Rüyada dişi keklik yakalamak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dişi keklik yakalamak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada dişi keklik yakalamak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı keklik yakalamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada keklik yakalamak kazancının düşeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek keklik yakalamak ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişi keklik görmek büyük kayıplara uğrayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek keklik görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Rüyada keklik satın almak psikolojik olarak düzeleceğine, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments