Rüyada kediye yemek yedirmek

Rüyada kediye yemek yedirmek rahatlığa ereceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hasret içinde kalacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada kediye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada kediye yemek yedirmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi eti yediğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kediye et yedirmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments