Rüyada kedinin yemek yediğini görmek

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada kedinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Rüyada kediye yemek yedirmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin bir şey yediğini görmek hayırlı adımlar atacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yediğini görmek dertlerinin günden güne artacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek kafasını toparlayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Wie

Rüyamda kediye yemek veriyordum, o yiyordu sonra tıkanıyordu yemeğinde, bende onu kurtarmaya çalışıyordum

Aylin özbey

Rüyamda evimde yavru kedi var normalde kedilerden korkarim rüyamda besliyorum kediyi ariyorum ayağimla ezmeyim diye yatağimda yatiyor eşimde ona yatak hazirliyor battaniyeyle sariyor bunaliyor kedi sarmadan yatiriyor üzerini örtüyor
Sonra kedi mutfakta tencerenin kapağini açip üzerinden makarna ya da patates yiyor sonra tencereden alt tarafindan ben kizima koyuyorum o da yiyor korkum gitmeye başliyor kediden rüyamin başinda 2 kedi vardi 2 yavru kedi

Mehmet Burhanettin NİZAM

Selamlar ben rüyamda kedinin bana patisinde lokma uzattığını daha sonrada tırnağında lokma uzattığını gördüm ve lokmaları yedim. Ablamda çemkirerek ” banada uzattı ben yemedim sen şimdi hasta olurusun ” dedi Yoorumlarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

Nuresen

Rüyamda evde beslediğimiz kedi vermiş. Ben yemek yerken kedi iki patisiyle uzanıp benim yediğimi beraber paylaşıp yiyoruz o mutlu ben mutlu iki üç kez tekrarlanıyor bu durum

Zamira

Rüyamda evde yaptığım kıymalı Pide Rahmetli babama bişirdim sonra dişara çikip gelene kadar eve iki kedı girip iyor üstünü sonra ayrıyetden ayırdıgım hamurdan tekrardan pide yapmaya devam edyorum sonra babam sofrada otururken getiriyorum ama babam yemiyor