Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedinin kuşu yediğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek hayırlı haberler duyacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yakaladığını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kedi görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına alamet eder.

Rüyada kediyi yedirmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments