Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek maddi zararının giderileceğine, helal rızka kavuşacağına yorulur.

Rüyada farenin kediyi öldürmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada kedi ve fare öldürmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare ve kedi öldürmek sorunların tarihe karışacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kedinin fare görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulur.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına inanılır.

Rüyada fare ve kedi görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments