Rüyada farenin kediyi öldürmek

Rüyada farenin kediyi öldürmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kedi ve fare öldürmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada farenin kediyi öldürmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada fare ve kedi öldürmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada evde kedi ve fare görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada kedi ve fareler görmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kediyi fare yerken görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments