Rüyada fare ve kedi öldürmek

Rüyada fare ve kedi öldürmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, borçların biteceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine rivayet eder.

Rüyada fare ve kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Rüyada fare ve kedi öldürmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada farenin kediyi öldürmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare öldürmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kedi fare görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin fare görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kedi ve fare görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments