Rüyada kedinin fare görmek

Rüyada kedinin fare görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Rüyada kedinin fare gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kediler ve fareler görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine işarettir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işarettir.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments