Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin fare yakalamasını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, bunun şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada yakalanmış fare görmek mutluluğa ve neşeye, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet eder.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada fare yakalayıp atmak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulur.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments