Rüyada fare yakalayıp öldürmek

Rüyada fare yakalayıp öldürmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, bolluk içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada fare yakalayıp atmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hasta ise iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments