Rüyada fare yakalayıp atmak

Rüyada fare yakalayıp atmak yakında işlerinin aksayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına alamet eder.

Rüyada fare yakalayıp atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada fare yakalayıp atmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak işlerin aksamayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakalanmış fare görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments