Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dileklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, enerjisini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Rüyada yakalamaya çalışmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak onlar adına aç insanları doyuracağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada birini yakalamaya çalışmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments