Rüyada yakalanmış fare görmek

Rüyada yakalanmış fare görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet eder.

Rüyada yakalanmış fare gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet eder.

Rüyada yakalanmış fare görmek allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işarettir.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işarettir.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek yeni bir işe gireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments