Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kazancın ikiye katlanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek sevdiği insana kavuşacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalettir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada fare yakalayıp atmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments