Rüyada kedileri kurtarmak

Rüyada kedileri kurtarmak sevdiklerine kavuşacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedileri kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işaret eder.

Rüyada kediyi kurtardığını görmek büyük zararlardan kurtulacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada kedi kurtardığını görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi kurtarmak onların başarıları ile övüneceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kurtarmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments