Rüyada kediyi kurtarmak

Rüyada kediyi kurtarmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada kedi kurtarmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Rüyada kediyi kurtarmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments