Rüyada yavru kedi kurtarmak

Rüyada yavru kedi kurtarmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi kurtarmak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Rüyada yavru kedi kurtarmak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusunu kurtarmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusu kurtarmak borçlarının azalacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpeği kurtarmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments