Rüyada kedi kurtarmak

Rüyada kedi kurtarmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kedi kurtarmak gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada yavru kedi kurtarmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet eder.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna inanılır.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ölümcül hastalıklara işaret işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments