Rüyada kedi kurtardığını görmek

Rüyada kedi kurtardığını görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kedi kurtardığını gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Rüyada kediyi sudan kurtarmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kurtarmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi kurtarmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments