Rüyada kediyi kurtardığını görmek

Rüyada kediyi kurtardığını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hastalıkların son bulacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Rüyada kediyi kurtardığını gördüyseniz:

  • Para konularında ise savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada kedi kurtardığını görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kedi kurtarmak geçimin kolaylaşacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada kediyi kurtardığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi kurtarmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments