Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, rızkının kesileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına delalettir.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi kurtarmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına yorulur.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulur.

Rüyada köpek yavrusunu kurtarmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Rüyada köpek yavrusu kurtarmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yavru köpeği kurtarmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments