Rüyada keçinin boynuzunu kırmak

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak kazançlı bir adım atılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, gereken sabrı göstereceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments