Rüyada kaz yumurtası toplamak

Rüyada kaz yumurtası toplamak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işsizseniz işe gireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada kaz yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Mevcut iş ya da bağlantılarınızdan neler beklediğinizi daha detaylı düşünebilirsiniz.

Rüyada kaz yumurtası toplamak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz ve yumurta görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası almak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına inanılır.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments