Rüyada kaz ve yumurtasını görmek

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek kötü kişilere yakın olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada kaz ve yumurta görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz yumurtası yemek zorlukların bir anda biteceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası toplamak maddi yükünün artacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası almak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek gönlünce bir hayat süreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kaz yumurtası görmek sıkıntılarının son bulacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments