Rüyada kaz yumurtası almak

Rüyada kaz yumurtası almak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kaz yumurtası almak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Rüyada kaz yumurtası toplamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası almak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada kaz ve yumurta görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments