Rüyada kaz ve yumurta görmek

Rüyada kaz ve yumurta görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kaz ve yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına inanılır.

Rüyada kaz yumurtası görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaz yumurtası toplamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası yemek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası almak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments