Rüyada kaz yumurtası görmek

Rüyada kaz yumurtası görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, parasının her geçen gün artacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sıkıntılarına ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek işinin gücünün yaver gideceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz yumurtası almak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına inanılır.

Rüyada kaz yumurtası görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kaz ve yumurta görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası yemek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments