Rüyada akrabayı dudaktan öpmek

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, ileride çok zengin biri olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki düşünceler bambaşka konulara kayabilir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine tabir olunur.

Rüyada zorla dudaktan öpmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada birini dudaktan öpmek işlerinin hemen hallolacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işaret eder.

Rüyada dudağından öpmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada annesini dudaktan öpmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments