Rüyada kayanın üstünde oturmak

Rüyada kayanın üstünde oturmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sıkıntının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Rüyada kayanın üstünde oturmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kayanın üstüne oturmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kayanın üstünde durmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kayanın üstünde yürümek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çirkin sözler işitileceğine delalet eder.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayan yıldızlar görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak çok iyi bir duruma geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzda kayan görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments