Rüyada kayanın üstünde durmak

Rüyada kayanın üstünde durmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada kayanın üstünde durmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak yalan söylemeyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada buzda kayan görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada kayan toprak görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments