Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, mutluluğunun katlanacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayan yıldızlar görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada kayan araba görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Rüyada kayanın üstüne oturmak çok tahsilli bir kişi olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments