Rüyada kayanın üstüne oturmak

Rüyada kayanın üstüne oturmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, çirkin bir iş yapmaya, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Rüyada kayanın üstüne oturmak saygınlığa, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada kayanın altında kalmak bol bol moral depolanacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzda kayan görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek kavgaların büyüyeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayan araba görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments