Rüyada kayanın üstünde yürümek

Rüyada kayanın üstünde yürümek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler veya kafa karıştıran işaretler sizi zor bir yola sokabilir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kayanın üstünde durmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada buzda kayan görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, maddi açıdan ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayan yıldızlar görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments