Rüyada kayan yıldızlar görmek

Rüyada kayan yıldızlar görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kayan yıldızlar gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada kayan yıldızlar görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kayan araba görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstünde durmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments