Rüyada kayan araba görmek

Rüyada kayan araba görmek saygınlık göreceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kayan araba gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla bağlantılı işlerde veya yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir.

Rüyada kayan araba görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine işaret eder.

Rüyada kayan yıldızlar görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulur.

Rüyada paten kayan birini görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın altında kalmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Rüyada kayanın üstünde durmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada kayanın üstünde yürümek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hasretlerin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments